Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Verhuizen

Tips bij het verhuizen.

Volgens allerlei onderzoeken staat verhuizen in de top 3 van stress-veroorzakende situaties in een mensenleven. Als CareX bewoner/gebruiker zul je wellicht regelmatig met deze situatie te maken krijgen!

Daarom wat tips!

1. Vergeet nooit dat het wonen of werken in een pand van CareX van tijdelijke aard is! 

2. Houdt derhalve je inboedel beperkt en beheersbaar zodat je makkelijk kunt inpakken en verhuizen.

3. Begin bij een opzegging meteen met het opruimen en afvoeren van spullen die je niet meer mee wilt nemen. 

4. Zeg op tijd je leveringscontract met je energieleverancier op. Meld je af bij het waterbedrijf. Op de dag van de oplevering kun je de eindstanden van de gas-, water- en elektrameters noteren en doorgeven aan beide bedrijven.

5. Zorg op tijd voor adreswijzigingen of regel een paar maanden doorstuurservice bij TNT voor je post. 

6. Voor het verwijderen van verlijmde vloerbedekking de volgende tip: Snij de vloerbedekking met een scherp stanleymes (met een haakmes) in lange, smalle stroken. (ca. 10-15 cm breed.) Vooral op trappen werkt dit goed!

7. Wanneer je niet meteen vervangende woonruimte hebt, zorg dan voor een tijdelijk logeeradres. Vraag na bij CareX of er op dat moment opslagruimte beschikbaar is voor je spullen. Zo niet, regel dan zelf een opslag bij familie, vrienden of huur een city-box. www.citybox.nl

8. Plan op tijd een verhuisdag waarvoor je mensen kunt uitnodigen om je te helpen. Zie je (door omstandigheden) geen kans om je spullen zelf te verhuizen of is er geen hulp beschikbaar kijk dan op www.bezemschoon.nu

9. Bij vragen en/of problemen: Neem op tijd contact op met CareX! Wacht niet tot het allerlaatste moment.

 

Grofvuil mag je nooit zomaar bij de weg zetten. Hiervoor kun je een fikse boete krijgen van de milieudienst. CareX zal ook niet schromen om je naam door te geven wanneer je je hieraan schuldig maakt. Ook grofvuil in je tuin of op je erf verzamelen is niet zo'n goed idee. Voor je het weet is de bult 3x zo groot door illegale aanvullingen van buurtbewoners. Let op: Jij blijft verantwoordelijk voor het afvoeren ervan! Maak op tijd (zeker 2 weken van tevoren) een afspraak voor het ophalen van grofvuil met de milieudienst. Op de dag dat ze dit komen ophalen kun je het grofvuil bij de weg zetten. Niet eerder! Ook kun je zelf je grofvuil afvoeren naar de stort.