Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Opzeggingen

Opzegging door bruiklener

Een bruikleencontract kun je minstens 4 weken van tevoren, schriftelijk of per email, opzeggen. Voor de oplevering van je ruimte dien je 2 weken van tevoren, telefonisch een opleverafspraak te maken. CareX komt dan ter plekke langs om te beoordelen of je de woning/ruimte netjes achter laat.

Een goede oplevering houdt in: Je laat de ruimte Leeg en Veegschoon achter. Ook spullen die er al stonden toen je de ruimte accepteerde zijn weg. De tuin en het erf zijn netjes, afval en grofvuil zijn afgevoerd. (Denk aan eventuele zolders, kelders en schuurtjes!) Vloerbedekking in goede staat kan alleen blijven liggen wanneer er na jou nog een nieuwe bewoner/gebruiker komt. Zo niet, dan dien je ook de vloerbedekking te verwijderen en af te voeren. Vraag dit even na bij CareX wanneer je een oplever afspraak maakt.

De sleutels dien je tijdens de oplevering in te leveren. Ook wordt er een kaartje ingevuld waarmee de lopende incasso wordt gestopt. Is de oplevering in orde dan wordt je borg twee maanden na de laatste incasso op je rekening teruggestort.  

In geval van onderstaande redenen is CareX gemachtigd een gedeelte van of de gehele borg in te houden;

  • Er is een betalingsachterstand
  • De woning is niet correct opgeleverd 

Opzegging door CareX

CareX beeindigt een bruikleen overeenkomst wanneer een pand weer terug gaat naar de eigenaar. Minimaal 4 weken van te voren zegt CareX de overeenkomst schriftelijk op. Je ontvangt een aangetekende email en op je postadres per normale post een opzegbrief met daarin de datum waarop je je ruimte leeg en veegschoon moet opleveren aan CareX. Uiterlijk 2 weken voor de opleverdatum dien je zelf een afspraak te maken voor de oplevering.

Een goede eindoplevering houdt in: Je laat de ruimte Leeg en Veegschoon achter. Vloerbedekking dien je te verwijderen en af te voeren. Dit geldt ook voor laminaat, gordijnen, lamellen en luxaflex. Spullen die eventueel al aanwezig waren toen je de ruimte accepteerde zijn weg. De tuin en het erf zijn netjes, afval en grofvuil zijn afgevoerd. (Denk aan eventuele zolders, kelders en schuurtjes!) In geval van een groepspand ben je samen verantwoordelijk voor de eindoplevering van het totale pand. In samenwerking met de hoofdbewoner maak je afspraken over het goed achterlaten van je eigen ruimtes, gezamenlijke ruimtes en het erf.

Wanneer de samenwerking goed is bevallen en je een goede bruiklener blijkt te zijn zal CareX haar best doen om een vervangende ruimte voor je te vinden. Een oplevering werkt dus tevens als selectiemoment! 

CareX biedt geen garantie op vervangende woonruimte aangezien we nooit weten wat voor aanbod er is op een bepaald moment!