Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Sleutels

Sleutelservice

Het kan voorkomen dat je je sleutels bent kwijtgeraakt of dat je jezelf hebt buitengesloten. Dat is erg vervelend! Hieronder vind je meer informatie over hoe je je woning weer in komt:  

- je hebt jezelf buitengesloten, of je bent je sleutels kwijt. In dat geval neem je contact op met de betreffende vestiging of buiten kantoortijden het storingstelefoonnummer van de technische dienst.
- wanneer je contact hebt gehad met een medewerker van CareX, wordt beoordeeld of je kunt worden geholpen vanaf kantoor, of dat er iemand van de technische dienst je verder kan helpen.
- indien je geen contact krijgt met CareX (omdat het bijvoorbeeld 's nachts of weekend is) en je wilt spoedig je huis in, dan kun je een slotenmaker bellen om je te helpen. De kosten hiervan zijn voor jezelf.
- indien er een medewerker van CareX bij je woning langs komt, worden de volgende voorrijkosten gehanteerd:

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur:
< 25km:            25 euro
25 tot 50km:   50 euro
50 tot 75km:   75 euro
> 75km:            100 euro

Buiten kantoortijden:
bovengenoemde tarieven + 25 euro extra kosten

- Afhankelijk van de situatie kan het zijn dat er extra kosten worden berekend (bijv. nieuwe set sleutels).

- CareX kan geen beloftes doen dat je direct geholpen kunt worden, dit is altijd afhankelijk van de planning op dat moment. Het is daarom verstandig dat je een reservesleutel in de buurt hebt liggen bij bijvoorbeeld familie/vrienden (leg deze niet in je eigen woning). Of zorg zelf voor een oplossing als wij je op dat moment niet kunnen helpen (bijvoorbeeld door elders te overnachten of slotenmaker inschakelen).