Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Pandgebruikers

Op deze pagina vind je als pandgebruiker alles wat je moet weten met betrekking op het bewonen, gebruiken of huren van een ruimte van CareX. Deze pagina is bedoeld voor bruikleners die al een contract hebben bij CareX.
In het linker navigeermenu vind je diverse onderwerpen met betrekking tot wonen via CareX.

 

ACTUEEL: WANNEER GAAT IN DE GROEPSPANDEN DE VERWARMING AAN?

CareX hanteert als vuistregel het volgende: Wanneer in het najaar de gemiddelde dagtemperatuur een week lang (= 7 dagen) 15 graden of minder is geweest, dan gaat de verwarming aan. In het voorjaar geldt het omgekeerde; is een week lang de gemiddelde dagtemperatuur 15 graden of hoger geweest.. dan gaat de verwarming uit!

Het kost over het algemeen veel geld om de CV installaties van (veelal oude) grote panden weer te starten. Hier wil CareX zorgvuldig mee omgaan. Het kan dus zijn dat je in het najaar een paar frisse dagen zult beleven..