Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Pandeigenaren

Een makelaar, woningbouwcorporatie, projectontwikkelaar, overheidsinstelling of andere pandeigenaar kan te maken krijgen met leegstand. Leegstaande panden oefenen aantrekkingskracht uit op jeugdige vandalen, daklozen en koperdieven. Bij leegstand liggen verloedering en verwaarlozing op de loer en is er kans op vandalisme. CareX lost leegstand op door te bemiddelen in bewoners/bedrijven die ruimte zoeken. Wij staan bekend als een sociaal betrokken huisvester.

Invulling van uw pand
Elk leegstaand pand krijgt, afhankelijk van uw wens, een passende invulling: van startende ondernemer tot kunstenaar en van expositieruimte tot woning. Zorgvuldig geselecteerde kandidaten houden uw pand representatief en leveren bescherming tegen vandalisme, verwaarlozing en kraak. Ook schijnbaar onbruikbare ruimtes maken wij geschikt voor tijdelijk gebruik.

CareX is gewend om panden snel in gebruik te nemen, ook in bijzondere situaties en op afgelegen locaties. Wij kunnen panden overnemen, eventueel met zittende bewoners en al. Mocht u uw pand weer nodig hebben, dan leveren we het binnen een maand weer op.

Gemotiveerde bewoners Wij beschikken over een groot en gevarieerd bestand van zorgvuldig geselecteerde bewoners en bedrijven. Soms is tijdelijke nood de aanleiding, soms kiezen mensen ook heel bewust voor een goedkope tijdelijke oplossing. Zowel bewoners als ondernemers waarderen onze lage tarieven. Garantie voor herhuisvesting kunnen we niet bieden, maar we doen hier wel altijd ons best voor.

Technische service Waar nodig en na overleg treffen wij technische voorzieningen. Wat we aanbrengen, wordt ook weer verwijderd voordat de bruikleenperiode afloopt. Om naast de invulling ook de uitstraling van het pand optimaal te houden, verzorgt onze eigen technische dienst gratis het klein onderhoud en het groen rondom het pand. Daarnaast let de technische dienst op brandveiligheid en op energieverbruik.

Wat doet CareX voor u?

  • Samen met u stellen we een overeenkomst vast die, eventueel na een proefopdracht, aansluit op elke willekeurige situatie. We handelen flexibel en snel.

  • We selecteren een passende invulling voor uw pand. Er wordt een contract met passende instructies aangegaan. 

  • We verlenen toegang bij tussentijdse bezichtigingen.

  • We nemen meterstanden op en bieden technische ondersteuning.

  • We leveren een pand dat u weer nodig heeft, binnen een maand op in de afgesproken staat.

 

 

Hebt u interesse om uw pand bij CareX in beheer te geven?

Dan kunt u dit kenbaar maken middels het volgende e-mailadres leegstand@carex.nl.

Als u direct terug gebeld wilt worden, kunt u ook uw telefoonnummer in onderstaand veld invoeren.

Neem contact met mij op

Contact