Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Object

Hieronder vindt u de detailgegevens van het door u geselecteerde pand. Via de knop "Inschrijven" kunt u zich direct inschrijven voor dit pand. 

TIJDELIJKE VERHUUR WOONRUIMTE Kampen

Titel

TIJDELIJKE VERHUUR WOONRUIMTE Kampen

Straatnaam

-

Huisnummer

-

Postcode

Bouwjaar

-

Woningtype

Rijtjeswoning

Tuin aanwezig?

Nee

Garage aanwezig?

Ja

Omschrijving

Kampen

Wij hebben geregeld woningen in Kampen beschikbaar. Let op! Dit zijn woning die wij tijdelijk in de verhuur hebben voor maximaal 9 maanden. Het is een contract op basis van tijdelijke verhuur. Wij, als verhuurder, hebben een opzegtermijn van 3 maanden en de huurder heeft een opzegtermijn van 1 maand. 

Alle woonplekken zijn binnen 10 minuten fietsen naar station Kampen. De woningen betreffen bovenwoningen waar eventueel met huisdieren gewoond kan worden. De woningen zijn ongeveer 70-80 m2 met een redelijk grote woonkamer, twee slaapkamers en een grotere overloop. Ook hebben ze een balkon en een schuurtje. De woningen zijn gehorig. Minderjarige inwonende kinderen zijn voor deze kortdurende en onzekere woonvorm helaas niet toegestaan. Wij en onze opdrachtgevers zijn van mening dat jonge kinderen een stabielere basis verdienen.

 

Kosten

De kale huurprijs is 275 euro per maand. Daarnaast betaal je 1 euro per maand voor servicekosten (waaronder een glasverzekering).

De borg is 250 euro.

Eenmalige plaatsingskosten zijn 100 euro. 

 

Interesse

Schrijf je hier in en stuur vervolgens een mail naar overijssel@carex.nl

Laat in dit mailtje jouw contactgegevens achter en laat ons weten per wanneer je een woonplek nodig hebt. Geef ook duidelijk de reden waarom je een woning nodig hebt. Om in aanmerking te komen voor deze woningen dien je binnen een vastgestelde doelgroep te vallen. Het kan zijn dat we hiervoor aanvullende gegevens van je vragen. Als je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek via beeldbellen nemen we contact met je op.

Afbeeldingen

Andere bestanden

Verhuurd?

Nee

Kaart of panorama/streetview

 

Inschrijven voor dit pandStel een vraag over dit pand