Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Object

Hieronder vindt u de detailgegevens van het door u geselecteerde pand. Via de knop "Inschrijven" kunt u zich direct inschrijven voor dit pand. 

BRUIKLEEN WOONRUIMTE IJlst

Titel

BRUIKLEEN WOONRUIMTE IJlst

Straatnaam

IJlst

Huisnummer

-

Postcode

Bouwjaar

-

Woningtype

Vrijstaande woning

Tuin aanwezig?

Ja

Garage aanwezig?

Nee

Omschrijving

In IJlst beheren we een wooncomplex. In dit pand kan tijdelijk gewoond worden samen met de huidige vaste bewoners (senioren), totdat het pand wordt gesloopt. We zijn op zoek naar alleenstaanden of stellen die tijdelijk op zoek zijn naar woonruimte. Af en toe komt er een appartement vrij in het gebouw. Het is hier niet mogelijk om met kinderen en/of huisdieren te wonen.

Kosten:

De maandelijkse kosten zijn 350,- per maand. Dit is inclusief een bijdrage voor reparaties en onderhoud van diverse zaken, g/w/e + schoonmaak van de algemene ruimten, en voor kabeltelevisie. Elektra voor je eigen appartement dien je zelf te regelen. Verder vragen wij een eenmalige borg gelijk aan de maandelijkse kosten en 100,- plaatsingskosten.

Afspraak:
Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, of kom op een werkdag tussen 10:30 en 11:30 uur langs* tijdens ons inloopuur voor een kennismakingsgesprek, of maak een afspraak.
* het inloopuur is tijdelijk afgelast vanwege het Coronavirus. Schrijf je hier in en neem vervolgens telefonisch contact met ons op via 058-7113308 voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Afbeeldingen

Andere bestanden

Verhuurd?

Nee

Kaart of panorama/streetview

 

Inschrijven voor dit pandStel een vraag over dit pand