Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Object

Hieronder vindt u de detailgegevens van het door u geselecteerde pand. Via de knop "Inschrijven" kunt u zich direct inschrijven voor dit pand. 

BRUIKLEEN WERKRUIMTE Burgum

Titel

BRUIKLEEN WERKRUIMTE Burgum

Straatnaam

Werkruimte Burgum

Huisnummer

-

Postcode

Bouwjaar

-

Woningtype

Vrijstaande woning

Tuin aanwezig?

Ja

Garage aanwezig?

Nee

Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Burgum hebben wij werkruimte beschikbaar in een voormalig kantoorpand. Het pand is geschikt voor bijvoorbeeld een (startende) ondernemer of als atelierruimte. Het pand beschikt over 1 grote ruimte en 2 kleinere ruimtes. Tevens is er een keuken en toilet aanwezig.

Kosten obv 1 persoon:
Borg: 250,- euro
Eenmalige administratiekosten: 100,- euro
Per maand: 238,03 per maand, exclusief g/w/e

Afspraak:
Heb je interesse? Kom dan op een werkdag tussen 10:30 en 11:30 uur langs* tijdens ons inloopuur voor een kennismakingsgesprek, of maak een afspraak.
* het inloopuur is tijdelijk afgelast vanwege het Coronavirus. Schrijf je hier in en neem vervolgens telefonisch contact met ons op via 058-7113308 voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Afbeeldingen

Andere bestanden

Verhuurd?

Nee

Kaart of panorama/streetview

 

Inschrijven voor dit pandStel een vraag over dit pand