Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Object

Hieronder vindt u de detailgegevens van het door u geselecteerde pand. Via de knop "Inschrijven" kunt u zich direct inschrijven voor dit pand. 

BRUIKLEEN WERKRUIMTE Burgum

Titel

BRUIKLEEN WERKRUIMTE Burgum

Straatnaam

Werkruimte Burgum

Huisnummer

-

Postcode

Bouwjaar

-

Woningtype

Vrijstaande woning

Tuin aanwezig?

Ja

Garage aanwezig?

Nee

Omschrijving

In Burgum hebben wij werkruimtes beschikbaar in een voormalig kantoorpand. Het pand beschikt over diverse kantoorruimtes, waarvan een deel bewoond is. In het andere gedeelte van het pand zijn er ruimtes beschikbaar die gebruikt kunnen worden als werkruimte (kantoor, atelier, etc). De grootte van de ruimtes varieert tussen de 32m2 en 46m2. 

Kosten:
Borg: 250,- euro
Eenmalige administratiekosten: 100,- euro
Per maand:  tussen de 172,- en 220,- incl. g/w/e/.

Inschrijven / afspraak:
Heb je interesse? Om hiervoor in aanmerking te komen is een inschrijving + een kennismakingsgesprek nodig. Vanwege het coronavirus is het inloopuur tijdelijk afgelast. Schrijf je hier in en neem vervolgens telefonisch contact met ons op via 058-7113308 voor het plannen van een telefonisch kennismakingsgesprek.

Afbeeldingen

Andere bestanden

Verhuurd?

Nee

Kaart of panorama/streetview

 

Inschrijven voor dit pandStel een vraag over dit pand