Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Aanbod panden

Hieronder kun je de panden vinden die momenteel beschikbaar zijn. Mocht je meer informatie over een pand willen of in aanmerking willen komen neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

Sorteren op:

Straatnaam

,

Aantal kamers

,

Aantal slaapkamers

,

Woningsoort

,

Woningtype

,

Huurprijs per maand in euro's

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Hurdegaryp, Groepspand Hurdegaryp -

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Hurdegaryp

Groepspand Hurdegaryp -

In Hurdegaryp hebben wij een voormalig middelbare school in beheer gekregen. Hiervoor zijn wij op zoek naar geschikte bewoners. Elke bewoner krijgt een (afsluitbaar) klaslokaal als woonruimte en de voorzieningen zoals douche, keuken en toilet worden gedeeld.

Kosten:
Borg: 250,- euro minimaal (indien de maandelijkse lasten hoger zijn wordt de borg gelijk getrokken met een maandbedrag)
Eenmalige administratiekosten: 100,- euro
Per maand: dit hangt af van de oppervlakte van de ruimte, de prijzen varieren tussen de 230 - 370 euro per maand, incl. g/w/e

Inschrijven / afspraak:
Heb je interesse? Om hiervoor in aanmerking te komen is een inschrijving + een kennismakingsgesprek nodig. Vanwege het coronavirus is het inloopuur tijdelijk afgelast. Schrijf je hier in en neem vervolgens telefonisch contact met ons op via 058-7113308 voor het inplannen van een telefonisch kennismakingsgesprek.

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Holwerd, Holwerd -

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Holwerd

Holwerd -

In Holwerd krijgen wij zo nu en dan een woning in beheer. Hiervoor zijn we op voorhand op zoek naar geschikte bewoners. Het gaat om woningen met 1 slaapkamer.

Kosten:
Borg: 250,- euro
Eenmalige administratiekosten: 100,- euro
Per maand: 158,- euro (excl. g/w/e)

Inschrijven / afspraak:
Heb je interesse? Om hiervoor in aanmerking te komen is een inschrijving + een kennismakingsgesprek nodig. Schrijf je hier in en neem vervolgens contact met ons op via 058-7113308 voor het inplannen van een telefonisch kennismakingsgesprek.

 Resultaten 11 van 12 (totaal: 12)

<< vorige

Pagina 1

Pagina 2