Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Aanbod panden

Hieronder kun je de panden vinden die momenteel beschikbaar zijn. Mocht je meer informatie over een pand willen of in aanmerking willen komen neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

Sorteren op:

Straatnaam

,

Aantal kamers

,

Aantal slaapkamers

,

Woningsoort

,

Woningtype

,

Huurprijs per maand in euro's

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Burgwerd, Groepspand Burgwerd -

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Burgwerd

Groepspand Burgwerd -

In een voormalige basisschool in Burgwerd kan tijdelijk gewoond worden. Wij zijn voor dit gebouw op zoek naar geschikte bewoners. Er kunnen hier ongeveer 3 a 4 personen wonen, je hebt elk een eigen afsluitbare woonruimte en de voorzieningen zoals douche/keuken en toilet worden gedeeld.

Het pand is gelegen aan een doodlopende straat. Het pand ligt op ongeveer 10 minuten van het winkelcentrum van Bolsward.

Heb je interesse?
Schrijf je hier dan nu in. Daarnaast mag je bij ons op kantoor langs komen voor een kennismakingsgesprek. Dit kan elke werkdag tussen 10:30 en 11:30 uur tijdens ons inloopuur, of maak een afspraak. Voor deze woningen geldt dat er een screening wordt gedaan.

Kosten:
Borg: 250,- euro minimaal (indien de maandelijkse lasten hoger zijn wordt de borg gelijk getrokken met een maandbedrag)
Eenmalige administratiekosten: 100,- euro
Per maand: dit hangt af van de oppervlakte van de ruimte. (prijs is incl. g/w/e)

 Resultaten 11 van 11 (totaal: 11)

<< vorige

Pagina 1

Pagina 2