Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Object

Hieronder vindt u de detailgegevens van het door u geselecteerde pand. Via de knop "Inschrijven" kunt u zich direct inschrijven voor dit pand. 

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Sneek

Titel

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Sneek

Straatnaam

Sneek

Huisnummer

-

Postcode

Bouwjaar

-

Woningtype

Rijtjeswoning

Tuin aanwezig?

Ja

Garage aanwezig?

Nee

Omschrijving

In de Noordoosthoek in Sneek hebben we een project met duplexwoningen in beheer die op termijn gesloopt zullen worden. Het betreft boven- en beneden woningen met 2 slaapkamers, die tijdelijk bewoond kunnen worden door alleenstaanden of een stel. We zijn op zoek naar mensen die tijdelijk op zoek zijn naar huisvesting, vanwege bijvoorbeeld een scheiding/relatiebreuk.

Heb je interesse?

Schrijf je hier dan nu in. Daarnaast mag je een keer bij ons op kantoor langs komen voor een kennismakingsgesprek. Dit kan elke werkdag tussen 10:30 en 11:30 uur tijdens ons inloopuur, of maak een afspraak. Voor deze woningen geldt dat er een screening wordt gedaan.

Kosten:
Maandelijks: 143,- euro p/m voor 1 persoon (excl. g/w/e)
Servicekosten maandelijks: circa 6,- euro p/m
Blokverwarming: 100,- euro p/m
Borg: 250,- euro
Eenmalige administratiekosten: 100,- euro

Afbeeldingen

Andere bestanden

Verhuurd?

Nee

Kaart of panorama/streetview

 

Inschrijven voor dit pandStel een vraag over dit pand