Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Object

Hieronder vindt u de detailgegevens van het door u geselecteerde pand. Via de knop "Inschrijven" kunt u zich direct inschrijven voor dit pand. 

TIJDELIJK VERHUUR Akkrum

Titel

TIJDELIJK VERHUUR Akkrum

Straatnaam

Akkrum

Huisnummer

-

Postcode

Bouwjaar

-

Woningtype

Rijtjeswoning

Tuin aanwezig?

Ja

Garage aanwezig?

Nee

Omschrijving

We hebben een project met woningen in Akkrum in beheer. Het gaat om kleine gezinswoningen. Af en toe komen hier woningen vrij en we zijn op voorhand op zoek naar bewoners hiervoor. Mocht je interesse hebben dan kun je je hiervoor inschrijven.

Het gaat hier om tijdelijke verhuur op basis van de leegstandswet. Een contract loopt voor minimaal 6 maanden. Wij hebben een opzegtermijn van 3 maanden en de huurder een opzegtermijn van 1 maand.

Kosten:
Maandelijks: tussen de 270,- en 340,- euro (excl.)
Servicekosten maandelijks: 6,- euro
Borg: een maand huur
Eenmalige administratiekosten: 100,- euro

Passendheidstoets:
Wij wijzen deze woningen toe volgens de passendheidstoets van de nieuwe Woningwet. Je komt voor deze woningen in aanmerking met een verzamelinkomen niet hoger dan:


Benodigde gegevens:
Meest recente inkomensverklaring van de Belastingdienst (digitaal via Mijn Belastingdienst of 0800 0543) of een definitieve of voorlopige aanslag van alle inwoners.

Afspraak:

Heb je interesse? Kom dan op een werkdag tussen 10.30 en 11.30 uur langs tijdens ons inloopuur voor een kennismakingsgesprek, of maak een afspraak.

Afbeeldingen

Andere bestanden

Verhuurd?

Nee

Kaart of panorama/streetview

 

Inschrijven voor dit pandStel een vraag over dit pand