Lettergrootte +SitemapPrintZoekContact


Via het hiernaast afgebeelde formulier kunt u inloggen. Als u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kunt u die hier aanmaken. Een CareX gebruikersnaam en wachtwoord stelt u in staat afgeschermde pagina's te bekijken en u in te schrijven bij CareX.

Aanbod panden

Hieronder kun je de panden vinden die momenteel beschikbaar zijn. Mocht je meer informatie over een pand willen of in aanmerking willen komen neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

Sorteren op:

Straatnaam

,

Aantal kamers

,

Aantal slaapkamers

,

Woningsoort

,

Woningtype

,

Huurprijs per maand in euro's

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Sneek, Sneek -

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Sneek

Sneek -

In de Noordoosthoek in Sneek hebben we een project met duplexwoningen in beheer die op termijn gesloopt zullen worden. Het betreft boven- en beneden woningen met 2 slaapkamers, die tijdelijk bewoond kunnen worden door alleenstaanden of een stel. We zijn op zoek naar mensen die tijdelijk op zoek zijn naar huisvesting, vanwege bijvoorbeeld een scheiding/relatiebreuk.

Heb je interesse?

Schrijf je hier dan nu in. Daarnaast mag je een keer bij ons op kantoor langs komen voor een kennismakingsgesprek. Dit kan elke werkdag tussen 10:30 en 11:30 uur tijdens ons inloopuur, of maak een afspraak. Voor deze woningen geldt dat er een screening wordt gedaan.

Kosten:
Maandelijks: 143,- euro p/m voor 1 persoon (excl. g/w/e)
Servicekosten maandelijks: circa 6,- euro p/m
Blokverwarming: 100,- euro p/m
Borg: 250,- euro
Eenmalige administratiekosten: 100,- euro

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Ternaard, Ternaard -

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Ternaard

Ternaard -

In Ternaard hebben wij een voormalig verzorgingshuis in beheer. We zijn hiervoor op zoek naar geschikte bewoners. In de appartementen kan tijdelijk gewoond worden door alleenstaanden of stellen, totdat het pand wordt gesloopt. Huisdieren en kinderen kunnen hier niet wonen.

Heb je interesse?
Schrijf je hier dan nu in. Daarnaast mag je bij ons op kantoor langs komen voor een kennismakingsgesprek. Dit kan elke werkdag tussen 10.30 en 11.30 uur tijdens ons inloopuur, of maak een afspraak. Voor deze woningen geldt dat er een screening wordt gedaan.

Kosten:
Borg: 278,-
Eenmalige administratiekosten: 100,-
Maandelijks: 277,31 (incl. g/w/e)

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Burgum, Burgum -

BRUIKLEEN WOONRUIMTE Burgum

Burgum -

In Burgum hebben we appartementen in beheer gekregen. Het betreft appartementen met 1 slaapkamer, die tijdelijk bewoond kunnen worden door alleenstaanden of een stel. We zijn op zoek naar mensen die tijdelijk op zoek zijn naar huisvesting, vanwege bijvoorbeeld een scheiding/relatiebreuk. Voor deze woningen geldt dat er een screening wordt gedaan.

Heb je interesse?

Schrijf je hier dan nu in. Daarnaast mag je een keer bij ons op kantoor langs komen voor een kennismakingsgesprek. Dit kan elke werkdag tussen 10:30 en 11:30 uur tijdens ons inloopuur, of maak een afspraak.

Kosten:
Maandelijks: 146,- euro p/m voor 1 persoon (excl. g/w/e)
Servicekosten maandelijks: circa 6,- euro p/m
Blokverwarming: 100,- euro p/m
Borg: 250,- euro
Eenmalige administratiekosten: 100,- euro

BRUIKLEEN WOONRUIMTE BURGWERD, Groepspand Burgwerd -

BRUIKLEEN WOONRUIMTE BURGWERD

Groepspand Burgwerd -

In een voormalige basisschool in Burgwerd kan tijdelijk gewoond worden. Wij zijn voor dit gebouw op zoek naar geschikte bewoners. Er kunnen hier ongeveer 3 a 4 personen wonen, je hebt elk een eigen afsluitbare woonruimte en de voorzieningen zoals douche/keuken en toilet worden gedeeld.

Het pand is gelegen aan een doodlopende straat. Het pand ligt op ongeveer 10 minuten van het winkelcentrum van Bolsward.

Heb je interesse?
Schrijf je hier dan nu in. Daarnaast mag je bij ons op kantoor langs komen voor een kennismakingsgesprek. Dit kan elke werkdag tussen 10:30 en 11:30 uur tijdens ons inloopuur, of maak een afspraak. Voor deze woningen geldt dat er een screening wordt gedaan.

Kosten:
Borg: 250,- euro minimaal (indien de maandelijkse lasten hoger zijn wordt de borg gelijk getrokken met een maandbedrag)
Eenmalige administratiekosten: 100,- euro
Per maand: dit hangt af van de oppervlakte van de ruimte. (prijs is incl. g/w/e)

 Resultaten 11 van 14 (totaal: 14)

<< vorige

Pagina 1

Pagina 2